Изотсервиз Нова Загора предлага услуги в областта на компютърна поправка и поддръжка, както и продажба на нови и втора употреба компютърни конфигурации и периферия по желание на клиента. Предлаганите услуги се извършват в кратки срокове и на конкурентни цени.
Предлаганите компютърно-ремонтни услуги обхващат широка гама от компютри и лаптопи като Acer, Toshiba, HP, Fujitsu-Siemens, Sony, Lenovo, IBM, LG, BenQ, Hyundai, Dell, COMPAQ etc. Освен стандартните компютърно-ремонтни услуги ние можем да обслужим лаптопи и друг тип компютри за да възтановим тяхната работа или да подобрим характеристиките им.

За да предоставим пълно обслужване и ремонт на компютъра Ви може да направим подмяна на основни или допълнителни компоненти като видео карта, дънни платки, захранване, оптични устройства (cd, dvd), мрежови карти (LAN), да извършим профилактика която да подобри работата на компютъра Ви и производителността му.

За корпоративни клиенти и фирми, които имат нужда от периодично обслужване, поддръжка и ремонт на компютрите в офиса предлагаме абонамент, в който се включва всичко необходимо.

Услуги и продукти:

- поправка и поддръжка на компютри и лаптопи
- диагностика на възникнали проблеми
- отстраняване на повреди - смяна на части, почистване от вируси и др.
- инсталация и преинсталация на операционни системи и софтуерни програми
- асемблиране на компютърни конфигурации - нови и втора употреба
- продажба на компютърни части и периферия спрямо нуждите на клиента
- мултимедийна консултация – помощ при свързване, настройки и експлоатация на видео, аудио и компютър
- посещение на адрес и доставка на конфигурации и продукти по домовете

 

Ремонт на компютри

Ремонт на компютри