Таблетите са устройства, които са лесно преносими, разполагат с тъч скрийн (дисплей, който управлява устройството посредством докосване), и са много удобни за проверка на поща когато сте на път, или сте в движение.

Може да ги използвате да си пишете с някой по скайп, за игрички, за сърфиране и търсене на информация в Интернет, но не са много удобни за писане на дълги текстове.

Поради факта, че таблетите са "постоянно в движение" когато се използват, много често се случва те да бъдат изтървани, натиснати, ударени или наранени.
Техните компактни размери са причина често миниатюрните входове да бъдат изкъртени, буксата за зареждане да бъде "изкривена" и съответно да имат нужда от сервиз ( т.е. да се налага необходимост от ремонт/поправка).

Най-често срещаните причини за приемане на таблет в сервиза са:

  • таблета изобщо не се включва
  • диплея на таблета е спукан
  • зарядното на таблета не работи
  • таблета не се зарежда, когато е включен в тока
  • в много редки случаи: операционната система има проблеми

Разбира се, ние няма как да изброим всички възможни проблеми с таблетите, но това не означава, че ако нещо не е в по-горния списък, ние не можем да помогнем.

Дори да не виждате описание или симптом за вашия конкретен случай, не се колебайте да ни потърсите за допълнителна информация.

Ремонт на таблети

Ремонт на таблети